Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Mε 400.000 ευρώ ελεύθερος ο Γιάννης Αγγέλου

Χρηματική εγγύηση 400 χιλιάδων ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα επιβλήθηκαν ως περιοριστικοί όροι στον Γιάννη Αγγέλου μετά τη μαραθώνια απολογία του ενώπιον της εφέτη ειδικής ανακρίτριας κ. Ειρήνης Καλού για την υπόθεση της μονής Βατοπεδίου. Ο Γ.Αγγέλου είναι ο μοναδικός από τους κατηγορούμενους στην υπόθεση των ανταλλαγών της Μονής Βατοπεδίου με το δημόσιο στον οποίο επιβλήθηκε τόσο υψηλή χρηματική εγγύηση και αυτό αποτελεί θέμα για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, καθώς ο Αγγέλου ήταν ο πιο στενός του συνεργάτης. Ο άνθρωπος που κυβερνούσε την χώρα πίσω από "κλειστές πόρτες" μαζί με τον Θεόδωρο Ρουσσόπουλο.


Μέχρι στιγμής σε άλλους κατηγορούμενους για την ίδια υπόθεση ανακρίτρια και εισαγγελέας έχουν επιβάλλει χρηματικές εγγυήσεις από 30 έως και 100 χιλιάδες ευρώ.


Ο διευθυντής του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού απολογήθηκε επί περίπου 11 ώρες στην ανακρίτρια για την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε απιστία σχετικά με τις ανταλλαγές της Μονής Βατοπεδίου με το δημόσιο.


Ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής ο κ. Αγγέλου έχει αρνηθεί την εμπλοκή του, υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε αναμείχθηκε στο θέμα, ή μίλησε με τους μοναχούς της Μονής.


Την Τρίτη εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου στο οποίο προσήλθε με τους συνηγόρους του κ. Ζήση Κωνσταντίνου και κ. Ράνια Καραπλιάνη αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στους δημοσιογράφους.


Tμήμα ειδήσεων www.defencenet.gr

red ofis ..
υποκριτικό το σάπιο σύστημα και τα μιζοκομματα να ψάχνουν άλλοθι σε δήθεν μερικούς πουλημένος επίορκους υπαλλήλους τους.. είναι όλοι υπεύθυνη είναι όλοι ένοχοι... και να μη θέλει κάποιος πολιτικός να είναι διεφθαρμένος σε αυτό το σάπιο σύστημα των μιζοκομματων ή γίνεται ή τα παρατάει και φεύγει...
δυστυχώς δεν έχουμε καμία Ελπίδα για δικαιοσύνη και αξιοκρατία από αυτό το σάπιο κατεστημένο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου