Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Γκάλοπ συνοχής με παρέλαση βουλευτών από το γραφείο του Καραμανλή

αίσχος λαμογια... όλοι μαζί κλέψατε όλοι μαζί και στα δύσκολα... ως τι προδότες τότε οι συγνώμες και τα βαρίδια...?
είστε για γέλια... καταληστέψατε το Ελληνικό κράτος, βολέψατε τα δικά σας παιδιά και τώρα προσπαθείτε να βρείτε άλλοθι... όλοι μέσα θα έπρεπέ να μπείτε... άκου εκεί στήριγμα στα αρχιλαμογια... και ποιος έφταιξε ρε μάγκες για το χάλι της χώρας.?... ο λαός ε....? άρε καθίκια... 


Πενήντα βουλευτές και ευρωβουλευτές έχουν περάσει από το γραφείο του Καραμανλή χθες και προχθές, από την ώρα που ανακοινώθηκε η επιβολή της εξοντωτικής εγγύησης στον Γιάννη Αγγέλου για την υπόθεση του Βατοπεδίου.
Καμιά δεκαριά ακόμη έχουν πάρει τηλέφωνα ενώ πάνω από πεντακόσια κομματικά στελέχη, πρώην διοικητές οργανισμών και χιλιάδες απλοί Νεοδημοκράτες έχουν προθυμοποιηθεί να συνεισφέρουν για την συγκέντρωση των 400.000 ευρώ που απαιτούνται για να μην προφυλακιστεί.
Από αυτή την άποψη η Νέα Δημοκρατία και ο Καραμανλής βγήκαν πολύ ενισχυμένοι αφού παρά τα όσα λένε τα παπαγαλάκια του ΠΑΣΟΚ στα κανάλια, ο κόσμος της Ν.Δ. σπεύδει να σταθεί στο πλευρό του Καραμανλή.
Το ίδιο κάνει και ο Σαμαράς ο οποίος - σύμφωνα με πληροφορίες - ανέφερε στον Αγγέλου ότι θα καλύψει από τα ταμεία της Ν.Δ. το απαιτούμενο ποσό.
Δεν υπάρχει καλύτερο γκάλοπ από αυτό που δείχνει ότι η παράταξη στα πολύ δύσκολα, είναι ενωμένη και μονοιασμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου